Nu sitter jag här euforisk men samtidigt tom, efter årets första live sändning, som slog STOOORA rekord från tidigare sändingar. Det var cirka 60 klassrum och skolor med och de positiva kommentarerna ha haglat in. Jag är så glad. Tack tack tack, både för att ni var nyfikna och medverkade men också för att ni vill göra något mer för våra skolbarn <3 

Något nytt kreativt. Låta barnen använda hela sin hjärna och ta del av den effekt rörelse har på våra kroppar. 

Visst är det häftigt att jag, som har som mål att nå alla skolor i Sverige på ett eller annat sätt med dansmatten, kan sitta hemma i mitt vardagsrum och dansa med säkert 1500 barn. 

Är inte det revolutionerande så säg 😉 

Nu är min nästa fundering, hur går jag vidare? Hur håller jag denna boll i rulling? 

Jag erbjuder workshops och fortbildningar, men det är på detta sätt jag når ut på bästa sätt. 

Min önskan är bara att ni lärare och pedagoger där ute våga anamma detta undervisningssätt själva. Att ni tar vid där jag slutar, för som ni märker barnen mår bra av det, DU mår bra av det. 

Det finns material och stöd att ta emot här på min hemsida och blogg, men vill du gå djupare så rekommenderar jag att du går någon av mina fortbildningar. Passar inte dessa tider så hör av dig, jag kommer att turnera runt och föreläsa. Så bjud in mig, jag vill träffa DIG för jag vill att vi TILLSAMMANS förändrar vårt skolsverige, mot en mer individualiserad skola. 

Tack för idag och på återseende <3 

//Evelina 

Kommentera