Förslag på hur man gör siffror med kroppen.

Nästa vecka börjar jag ett projekt i Marks Kommun där jag besöker alla kommunala förskolor och träffar alla  tre-åringarna. Det ska bli otroligt spännande och lite utmanande, jag har mest jobbat på mellanstadiet den sista tiden.

Denna vecka träffade jag särskolanoch inspirerande till att lära siffrorna med kroppen. Mitt mål när jag åker runt i skolorna är såklart att inspirera såpass mycket att pedagogerna och lärarna vill fortsätta arbetet. Därför har jag nu bestämt mig för att lägga ett gäng bilder med kropps-siffrorna här på bloggen som ni kan skriva ut och använda när ni ska jobba vidare med dansmatten.

Vill man hellre komma på egna varianter går det såklart bra, men hela klassen bör ha samma kroppsspråk för att det inte ska bli några missförstånd.

Välkomna att komma med synpunkter och andra observationer.

LADDA NER SIFFROR

 

 

 

 

Kommentera